Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Къци ВапцаровИнтелигентният човек няма нужда да оплюе нещо, или

...
Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Къци ВапцаровИнтелигентният човек няма нужда да оплюе нещо, или
Коментари Харесай

Къци: По-опасен от Ковид е вирусът да имаш желание публично да оплюеш Гришо, Мария, Стоичков, Бербатов

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Фейсбук/Къци Вапцаров

" Интелигентният човек няма потребност да оплюе нещо, или някого, с цел да наподобява по-умен в личното си схващане ". Така стартира любопитен пост на шоумена Къци Вапцаров във фейсбук.

Ето какво написа още участникът в " Като две капки вода " в обществената мрежа:

" Умният човек се концентрира единствено върху това, което му харесва и поддържа връзка с хора, които са му приятни и с които е на една вълна ". Той няма потребност да изкаже (често и прекопира отрицателни оценки и мнения) с цел да наподобява по-умен пред останалите. Не, това не го прави нито по-разбиращ, нито по-умен. Повярвайте, гадостите в живота нямат край и няма по-тъпо от това, да се вторачиш в тях. Деликатният човек ги подминава, пропуща, с цел да има сили, сила и позитивизъм за значими, потребни и положителни каузи! Умният човек не обикаля през целия ден по стените на хората, с цел да изрази нагодуванието си и несъгласието си, което никой не му е и изискал. Не бъркайте свободата на словото, със свободно говорене на нелепости и напръскване на завист, експанзия и негативизъм. От последното изгода няма. От коронавирус, като че ли по-опасен е вирусът на голяма маса от хора, които непременно държат трескаво да намерят естрада, тъй като тяхната им се коства дребна, обществено да оплюят Гришо, Мария, Стоичков, Бербатов, Кристо и кого ли не, втренчили се в запетайките на хората. Няма идеални хора и идеални обстановки. Затова фокусирайте се в положителните страни на съществуването ни, останалото го пропуснете около очите и ушите си. Няма да ви стигне живота, с цел да оплюете всичко грозно и неприятно, а и това няма да ви направи по-интелигентни повярвайте! Дано доближи до тези, които не схващат написаното, за другите е ясно! ❤

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР